Στην λίστα με τα παγκόσμια ρεκόρ φαίνεται πως μπήκαν οι Trident Z Royal

Trident Z Royal: Οι μνήμες RAM της G.SKILL έσπασαν το ρεκόρ των 6GHz

 

Στην λίστα με τα παγκόσμια ρεκόρ φαίνεται πως μπήκαν οι Trident Z Royal. Οι νέες μνήμες της G.SKILL κατάφεραν και έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ στην συχνότητα, αγγίζοντας τα 6GHz.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2019, λοιπόν, η G.SKILL ανακοίνωσε την κατάρριψη του ρεκόρ αυτού. Πρόκειται για ένα kit μνημών RAM που προορίζονται για extreme performance και hardware enthousiasts. Πιο συγκεκριμένα, οι Trident Z Royal κατάφεραν να αγγίξουν την συχνότητα των 6016.8MHz, κάτι που αναφέρεται πιο σύντομα ως 6GHz. Ασφαλώς μιλάμε για την πλατφόρμα των DDR4 μνημών και είναι οι πρώτες που σπάνε το φράγμα των 6000MHz.

Το ρεκόρ αυτό κατάφερε να το σπάσει ο γνωστός στον χώρο του Overclock, Toppc. Ο Toppc, χρησιμοποίησε για υποστήριξη μια μητρική MSI MPG Z390i Gaming Edge AC και έναν Intel Core i9-9900K επεξεργαστή. Για την ιστορία, ο Toppc κατείχε και το προηγούμενο ρεκόρ των 5886MHz, μόλις τρεις μήνες πριν, στο booth της G.SKILL στην φετινή Computex τον Ιούνιο. Αυτή τη φορά, έθεσε ωστόσο αρκετά υψηλά τον πήχη για τα μελλοντικά ρεκόρ.

Η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων του Overclock του μπορεί να φανεί μέσω του CPU-Z validation και του HWBot website.

 

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτύχαμε το ρεκόρ των 6000MHz με τις μνήμες μας, παρέα με την MSI”, δήλωσε η Tequila Huang, Corporate Vice President της G.SKILL. Στο μέλλον, ελπίζουμε να δούμε περισσότερα και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 


Πηγή:threepixelslab.gr