Νέο laptop ετοιμάζει η Xiaomi με Windows 10.

Νέο laptop ετοιμάζει η Xiaomi με Windows 10

 

 

Μπορεί να άρεσε όλους πως η Xiaomi ανανέωσε τον στόλο της όσον αφορά την οικογένεια των Mi Phones, προσθέτοντας τα νεότερα Mi 9 και Μi 9 SE, όμως δεν υπάρχει τίποτα νέο όσον αφορά την κατηγορία φορητών της υπολογιστών. Επιπλέον, η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει ένα φορητό υπολογιστή Windows 10 για φέτος, και αυτό είναι αρκετά περίεργο. Αλλά η Xiaomi είναι γνωστή για τους οικονομικά αποδοτικούς φορητούς υπολογιστές της και λογικά θα πρέπει να προετοιμάζει κάτι νέο. Τώρα, μάθαμε ότι ένα νέο Notebook της Xiaomi εμφανίστηκε στην πλατφόρμα αναφοράς GeekBench, υποδεικνύοντας ότι η γραμμή φορητού υπολογιστή της εταιρείας θα αναβαθμιστεί σύντομα.

 

Όπως μπορείτε να δείτε στο άνωθεν στιγμιότυπο οθόνης, ο νέος φορητός υπολογιστής Xiaomi διαθέτει αριθμό μοντέλου Timi TM1814. Εκτελεί το λειτουργικό σύστημα Windows 10 των 64 bit και είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Core i5-8265U και μνήμη 8GB. Όσον αφορά τα υπόλοιπα περί ισχύος, στην δοκιμή ενός πυρήνα το αποτέλεσμα φτάνει τις 4412 μονάδες, ενώ η βαθμολογία των πολλαπλών πυρήνων είναι στα 12.414. Δυστυχώς, τίποτα περισσότερο δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή, απλώς ο καθένας υποθέτει διάφορα…

Το περασμένο έτος πάντως, η Xiaomi ξεκίνησε μερικά notebooks, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά φορητών υπολογιστών. Σίγουρα, αυτή η εταιρεία εξακολουθεί να αποδίδει καλά μόνο στην εγχώρια αγορά. Αλλά αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο της, θα δούμε και φορητούς υπολογιστές Xiaomi σε άλλες αγορές. Τέλος πάντων, μεταξύ των μοντέλων που ξεκίνησαν πέρυσι, πρέπει να τονίσουμε πως υπήρξαν όχι μόνο παραλλαγές με i5 και i7 αλλά και το πρώτο μοντέλο i3 της εταιρείας. Εκτός από αυτό, η Xiaomi αναβάθμισε επίσης τη σειρά φορητών υπολογιστών για gaming και έφερε ένα από τα πιο ελκυστικά μοντέλα στους χρήστες.

 

Πηγή:techingreek.com