Νέα σειρά IPhone

Παρουσίαση των νέων μοντέλων.

 

Η Apple ετοιμάζεται μέσα στο Σεπτέμβρη να κάνει την επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων της Iphone 13, η οποία φημολογείται ότι θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με αναλυτές, πρόκειται να παρουσιαστούν τέσσερα μοντέλα, όπως και πέρυσι.

Οι προδιαγραφές αλλά και οι τιμές, έχουν ήδη αποκαλυφθεί στο Instagram από το @theapplehub και είναι τα παρακάτω:

  • IPHONE 13 MINI:

Επιστρέφει το μικρότερο iPhone της Apple. Η εταιρεία φέρνει ένα compact μοντέλο, παρά τις φήμες σχετικά με μια «μικτή υποδοχή». Η οθόνη του θα είναι 5.4” OLED, χωρίς όμως να αναφέρεται η ανάλυση. Θα διαθέτει Face ID 2.0 και αναμένετε να είναι HD+. Εσωτερικά, η σειρά θα έρθει με το Apple A14 Bionic SoC, με βελτιωμένη συνδεσιμότητα 5G και υποστήριξη Wi – Fi 6E. Η κάμερα του θα έχει διάταξη «διαγώνιας κάμερας» με μια κύρια μονάδα και μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα. Η ρύθμιση θα υποστηρίζει τη λειτουργία πορτραίτου σε βίντεο και αστροφωτογραφία. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 2.406 mAh και η φόρτιση του θα γίνεται σε λιγότερο από μία ώρα στα 25W. Ο  αποθηκευτικός του χώρος θα είναι 64GB/128GB/256GB και θα βγαίνει σε διάφορα χρώματα. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 699$.

  • IPHONE 13:

Το κύριο μοντέλο της εταιρείας θα έχει σημαντικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της μικρότερης εγκοπής. Η οθόνη του θα είναι OLED 6.1” με υποστήριξη Face ID 2.0. Εσωτερικά θα έρθει με το Apple A14 Bionic, καλύτερη υποστήριξη 5G και Wi – Fi 6E. Θα έχει διπλή κάμερα με την ίδια διάταξη και τα χαρακτηριστικά του mini. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 3.095 mAh και θα διαθέτει φόρτιση 25W. Ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι 64GB/128GB/256GB και η τιμή του θα ξεκινά από τα 799$.

  • IPHONE 13 PRO:

To IPhone 13 Pro, διαθέτει οθόνη OLED 6.1”. Είναι το πρώτο μοντέλο με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και λειτουργία Always-On Display της Apple. Διαθέτει μικρότερη εγκοπή και βελτιωμένη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου. Εσωτερικά διαθέτει Apple A15 Bionic. Διαθέτει ρυθμιστή τριπλής κάμερας με λειτουργία πορτρέτου και ProRes για βίντεο. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 4.352mAh με φόρτιση 25W. Τα χρώματα του νέου Iphone ποικίλουν και ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι 128GB και 1TB. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 1.099$.

 

Συντάκτης: Βλαχογιάννης Λ. Γεώργιος