Μια αρκετά χρήσιμη λειτουργία αποστολής μιας ιστοσελίδας σε άλλες σας συσκευές.

Ο Chrome επιτρέπει πλέον την εύκολη αποστολή ιστοσελίδων σε άλλες συσκευές σας

 

Η 77η έκδοση του Chrome browser έρχεται σταδιακά στις πλατφόρμες των Windows, Mac, iOS και Android αυτή την εβδομάδα, και εκτός από τις στιλιστικές αλλαγές που φέρνει, ενσωματώνει και μια αρκετά χρήσιμη λειτουργία αποστολής μιας ιστοσελίδας σε άλλες σας συσκευές.

Έχοντας ανοιχτή μια ιστοσελίδα στον Chrome browser και με δεξί κλικ πάνω της, ο χρήστης μπορεί να δει τη σχετική ρύθμιση με την ονομασία "Send to your devices". Στη συνέχεια ένα μικρό μενού θα εμφανιστεί με όλες τις διαθέσιμες συσκευές στις οποίες έχετε εγκατεστημένο τον Chrome browser και στις οποίες έχετε συνδεθεί με τον ίδιο λογαριασμό. Μέχρι στιγμής, η λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί στις εκδόσεις του Chrome στα Windows, το Android και το iOS, όχι όμως στο macOS, κάτι που αναμένεται να γίνει όμως σύντομα.

 

 Εδώ και χρόνια, ο Chrome browser διέθετε παρόμοια λειτουργία μέσω των "προσφάτων tabs" και διαφόρων συσκευών, όμως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι πιο άμεση και εύκολη στη χρήση, ειδικά αν μετακινήστε συχνά μεταξύ του smartphone και του υπολογιστή σας ή και το αντίστροφο. Εκτός από το δεξί κουμπί, η λειτουργία είναι προσβάσιμη και στη μπάρα διευθύνσεων μόλις κάνετε κλικ πάνω της, εμφανίζοντας ένα εικονίδιο με υπολογιστή και smartphone. Για να έχετε πρόσβαση στη νέα λειτουργία "Send to devices", αρκεί να αναβαθμιστείτε στην τελευταία έκδοση του Chrome, μέσα από το μενού "About"

 

Πηγή:insomnia.gr