Ενημέρωση του app Microsoft Edge για iOS, φέρνει νέες δυνατότητες.

Ενημέρωση του app Microsoft Edge για iOS, φέρνει νέες δυνατότητες

 

Από μια μικρή έρευνα που έτυχε να κάνει το WindowsBlogItalia (μέσω του MSPoweruser), αποκαλύφθηκε πως η Microsoft ενημέρωσε το πρόγραμμα περιήγησης Edge για κινητά με iOS φέροντας σειρά από νέες λειτουργίες. Η έκδοση 42.11.4 συνοδεύεται από μια άμεση δυνατότητα μετάφρασης. Οι ιστοσελίδες που είναι σε ξένη γλώσσα μεταφράζονται αμέσως στη μητρική γλώσσα του χρήστη. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενσωμάτωση της εφαρμογής Microsoft Translateστην εφαρμογή Edge για κινητά.

Εκτός από τη δυνατότητα άμεσης μετάφρασης, η ενημέρωση επιτρέπει σε όσους έχουν εγγραφεί στην εφαρμογή μέσω εταιρικού λογαριασμού ή εκπαιδευτικού ιδρύματος να έχουν ασφαλή πρόσβαση σε ιδιωτικά δίκτυα ενδοδικτύου. Επιτρέπει επίσης σε αυτούς τους χρήστες να βλέπουν ιστοσελίδες στη χρονολογική σειρά του υπολογιστή. Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει διάφορες βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων.

Ενώ η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο για την έκδοση iOS της εφαρμογής αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην περιμένουμε να φθάσει και στο Android. Η τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής περιήγησης Microsoft Edge που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store είναι η έκδοση 42.0.2.3350.

 

Πηγή:techingreek.com