Δωρεάν επισκευή σε Macbooks για όσους έχουν πληκτρολόγια Butterfly

To Apple Will προσφέρει δωρεάν επισκευές σε όλους τους MacBooks με Butterfly πληκτρολόγια

 

Τότε που η Apple παρουσίασε το νεότερο μοντέλο του φορητού υπολογιστή MacBook, εισήγαγε επίσης τον νέο μηχανισμό butterfly keyboard. Εξαρχής ανέφερε ότι θα προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης, αλλά μέχρι στιγμής οι εμπειρίες των χρηστών δεν είναι και τόσο θετικές. Στην πραγματικότητα, έχουν υπάρξει πολλές αναφορές χρηστών που ισχυρίζονται ότι τα πληκτρολόγιά τους έχουν αποτύχει να τους προσφέρουν την αίσθηση που θα επιθυμούσαν!

Advertisements

Η Apple είχε προηγουμένως ξεκινήσει ένα πρόγραμμα επισκευών για τις αυτές τις συσκευές, αλλά σύμφωνα με μια αναφορά από το The Loop, φαίνεται ότι το πρόγραμμα επισκευής πληκτρολογίου της Apple έχει επεκταθεί από τότε σε όλους τους φορητούς υπολογιστές που χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους διακόπτες και ναι, παρόλο που η Apple ισχυρίζεται ότι έχει κάνει αλλαγές στο πληκτρολόγιο στο νέο MacBook Pro, τα πράγματα είναι αμφίβολα.

Αυτό το πρόγραμμα επισκευής Apple Will θα προβλέπει την διόρθωση διαφόρων προβλημάτων του πληκτρολογίου σας δωρεάν, ακόμα και αν ο υπολογιστής σας MacBook δεν είναι πλέον εντός εγγύησης.

 Πολλές αναρτήσεις από τους ιδιοκτήτες MacBook έχουν υποστηρίξει την άποψη πως το πληκτρολόγιο προηγούμενης γενιάς ήταν πραγματικά μια μεγάλη χαρά για να πληκτρολογείτε και να γράφετε, σε σχέση με το νέο πληκτρολόγιο butterfly.

Η Apple υποστήριξε προηγουμένως ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό χρηστών αντιμετωπίζει προβλήματα με το πληκτρολόγιό τους και αν είστε ένας από αυτούς, μπορείτε να διορθώσετε το πληκτρολόγιό σας δωρεάν σε κάποιο επίσημο κατάστημα ή συνεργάτη της Apple.

 

πηγή:techingreek.com