Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας “next stage challenge 2021”

Next Challenge 2021

 

Το πρόγραμμα Next Challenge 2021 είναι ένα πρόγραμμα υποστήριξης και ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών. Αφορά συγκεκριμένα τους κάτοικους των πόλεων της Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Φλώρινας και Κιλκίς.

Καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες θα συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό με βραβεία αξίας άνω των 20.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ως τις 5 Μάϊου 2021.

Το έργο συντονίζουν η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το ερευνητικό κέντρο SEERC του CITY College, το Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας «Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης», το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας Πληροφοριών (UIST) «Απόστολος Παύλος», το NCDIEL (Εθνικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικής Μάθησης) και το YES Foundation.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν δύο κύκλους εκπαίδευσης, θα έχουν δυνατότητα παρουσίασης της δουλειάς τους σε δυνητικούς επενδυτές, καθώς και σε εταιρείες που αναζητούν ευκαιρίες συνεργασίας και θα διεκδικήσουν βραβεία τα οποία θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα και την επιχείρηση τους.

 

Συντάκτης: Βλαχογιάννης Λ. Γεώργιος